Årets Frivillige 2021 -  Vivi Larsen TappernøjeVivi Larsen er indbegrebet af en ildsjæl. Hun har hjertet på rette sted og har gjort en kæmpe forskel for Tappernøje petanque klubs medlemmer i rigtig mange år. I Tappernøje Petanque klub er vi stolte af at have en ildsjæl som Vivi, der sætter klubbens interesser over sine egne.

Arbejdsom

På daglig basis yder hun en utrættelig indsats og forskel i Tappernøje petanque klub, og har gjort det i en menneskealder. Hun er klubbens formand, alt-mulig-dame og ildsjæl.

Hendes engagement er meget seriøst, og glæder rigtig mange mennesker. Hun er upolitisk og holder en meget fin tone i alt, hvad hun foretager sig. Vivi ́s ihærdighed, tålmodighed og omsorgsfulde personlighed har de seneste år gjort, at Tappernøje i dag har en velfungerende petanqueklub. Den store arbejdsindsats Vivi leverer i Tappernøje petanque klub, gøres samtidigt med, at hun privat er i gang med at videreuddanne sig som pædagog, hvilket er meget imponerende og beundringsværdigt. 

Resultater

I sæsonen 2021 har Vivi bl.a. været med til at sikre nogle rigtig flotte resultater i Dansk petanque forbunds sommerlandsturnering (SLT). Klubbens 1. hold rykkede op i eliten og 2. holdet blev i Danmarks serien. Tilgang af træner til begge hold, afholdelse af stævner, interne arrangementer mm. Og selvom, at der er mange drømme om fremtiden, så er det vigtigste, at klubben altid vil være et sted, hvor alle er velkomne.

Vellidt og respekteret

Begejstringen for Vivi Larsen i Tappernøje Petanque klub er stor, hvor hun høster kæmpe ros fra medlemmerne. Her beskrives Vivi som en dygtig og vellidt initiativtager, som formår at engagere og inspirere frivillige og medlemmer. Vivi er en ildsjæl, og et af de mennesker energien stråler ud af. Hun er som et Duracell batteri, der bliver ved med at give. Energien smitter af på dem, der er omkring hende, og hun formår at organisere projekter, så tingene bliver realiseret. Vivi er et rigtig godt menneske og MEGET vellidt af alle – Hun er ydmyg og gør ikke det store væsen af sig, eller af de små og store opgaver som hun går og laver. ... Det bliver bare stille og roligt fixet.

Skaber sammenhold for medlemmerne

Vivi Larsen har de sidste mange år ydet et stort bidrag til fællesskab og foreningsliv i Tappernøje petanque klub. Hvis tonerne går lidt højt i klubben - så er Vivi Larsen også god til at dæmpe gemytterne - og til at få humøret til at være godt igen. Petanque klubben er utrolig heldig med at have Vivi i klubben og håber, at hun vil og kan blive i rigtig mange år endnu.