Efter at vores DPF landshold opnåede et flot resultat ved VM i Madagaskar og fik en placering som nr. 5-8 forsatte nogle af vores landsholdsspillere den gode stil ved EuroCup nemlig Morten Junge, Morten Saxild samt Anders Erlandsen som sammen med resten af deres klubkammerater fra Hedebo nemlig Christian Nielsen, Morten Per Laursen, Tanja Gromada, Maria Saxild Laursen, Lasse Dithmar og holdleder Preben Worsøe opnåede en flot tredjeplads ved CEP`s EuroCup
 
Der blev vist petanque på et højt niveau, da det var Europas 8 bedste klubhold som havde kvalificeret sig til finalespil i Borås i Sverige.
 
Resultatet blev:
 
Guld: Patchy Waterloo (Belgien)
 
Sølv: Metz Ronde Pétanque (Frankrig)
 
Bronze: Boule Hedebo (Danmark) og Le Leman Pétanque (Schweiz)
 
Desuden skal der også lyde en tak til de supportere fra øst og vest som valgte at komme op og se finalen og støtte Hedebo ved denne EuroCup.
 
Også tak til DPF som gjorde at vi kunne sende kampene direkte ved at vi kunne låne deres udstyr.
 
Mange sportslige hilsner.
 
Glenn Bernstein

Se medaljetgagerne her:
EuroCup 2016 - medaljetagere.pdf    


Boule Hedebo har kvalificeret sig til finalerne europamesterskaberne for klubhold Euro Cup 2016 der spilles i Borås Sverige den 9.-16- december.

Se programmet her  

Følg de danske kampe på Dansk Petanque Forbunds Facebook  og se resultater på CEP's Facebook  samt på arrangørklubbens  hjemmeside 

Turneringen vil desuden kunne følges på Web-TV via www.thorellsevent.se