Petanquesportens Dag 2023
Organisation: DPF - CMS
Published by: Rikke Vedel Lassen
Date: 1/25/2023 3:36:29 PM
Category: General
     
Vær med, når de danske petanqueklubber holder Petanquesportens Dag 2023.
 
Dansk Petanque Forbund inviterer i samarbejde med DGI Petanque alle klubber til at være en del af Petanquesportens Dag 2023 lørdag den 20. maj.


I år har vi udvidet konceptet, så vi kan understøtte klubberne endnu bedre. Deltag i et onlinemøde mandag den 6. februar kl. 17.00 til 18.00 og hør mere om Petanquesportens Dag, samt få inspiration og fif til, hvordan i bedst markedsfører jeres arrangement i lokalområdet.
I tilmelder jer onlinemødet her. Sidste tilmelding til onlinemødet er søndag den 5. februar.

 
De klubber som tilmelder sig Petanquesportens Dag får mulighed for at deltage i et gratis webinar om ’Den gode velkomst’, så I kan få inspiration til, hvordan i bedst tager imod nye i klubben, samt får fif til hvad i kan prøve af, for at de fremmødte på Petanquesportens Dag kommer igen.


Vi håber, I vil være med til at vise sporten frem for alle de danskere, der endnu ikke har mærket glæden ved petanque.
Tilmeld jer Petanquesportens Dag.


Igen i år sender vi fysisk markedsføringsmateriale til de tilmeldte klubber i form af flyer og plakat. Hvis I ønsker dette markedsføringsmateriale, skal i senest tilmelde jer Petanquesportens Dag søndag den 16. april.


Tjek også BDFL-Petanques hjemmesiden ud. Her kan i læse mere om Petanquesportens Dag og få hjælp via markedsføringsmaterialer samt inspiration til jeres åbent hus-arrangement.


I er altid velkommen til at kontakte udviklingskonsulenten Rikke på tlf. 21 63 24 45 eller mail: rvl@petanque.dk