Flot 3. plads til dansk talent-hold ved tysk ranglisteturnering
Organisation: DPF - CMS
Published by: JBU
Date: 10/10/2013 10:26:56 AM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     

Flot 3. plads til dansk talent-hold ved tysk ranglisteturnering

Lørdag d. 5. oktober deltog 2 udvalgte talenthold ved årets sidste ranglisteturnering i Tyskland. Den foregik i omkring det såkaldte Weser Stadion i Bremen og havde 98 deltagende tripler. Arrangørerne (DPV=Deutscher Petanque Verband) havde seeded en række hold inklusive de 2 deltagende danske hold (seedning 8 og 9). Vores hold bestod af en kvinde-trippel (Sasha Donkild, Mette Ryberg og Anne Marie Bigum) og en herre-trippel (Henrik Sele, Sune Agersnap og Benjamin Chortzen) og ved sidelinien havde de hhv. Claus Berthelsen og Jørgen Büchert som coaches. Alle var godt forberedte til turneringen, dels individuelt og holdmæssigt dels ved at spillerne dagen før havde haft lejlighed til at afprøve de meget forskelligartede baner.
Dametriplen lagde i de indledende puljekampe godt ud med en sejr og et nederlag. I den efterfølgende cup-kamp var der godt spil i startfasen – desværre blev modstanden for stor i slutspillet og pigerne måtte derfor se sig slået af et velspillende herrehold.

Herretriplen fandt til gengæld, efter en lidt træg start, en god rytme. Bagude 4:12 oppede de sig i den første kamp mod specielt dygtige indlæggere og vandt  med stor koncentration 13:12.
I de efterfølgende kampe blev der spillet med et højt bundniveau – alle 3 positioner fungerede undertiden optimalt og triplen spillede sig i turneringens A-semifinale. Lysforhold og kølige aftentemperaturer gjorde forholdene vanskellige samtidig med at vi mødte en yderst velspillende modstander. Kampen blev tabt men konklusionen må dog være, at herretriplen præsterede et meget flot resultat ved at opnå en placering som nummer 3:

1.Everding, Mika / Garner, Jan / Keller, Pascal
2. Streise, Hermann / Streise, Alexander / Günther, Frank
3. Agersnap, Sune / Sele, Henrik / Chortzen, Benjamin (Dänemark)


 

 

På EU´s vegne  Jørgen Büchert


Vedhæftet fil:  Herretalenternes placering i Bremen 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies