EM Spanien U23 og Juniorer
Organisation: DPF - CMS
Published by: Dansk Petanque Forbund
Date: 10/9/2018 9:32:46 AM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     
Først blev der blev afviklet VM for herre i Canada, og efterfølgende EM for Kvinder og EM for Single for herrer og kvinder, hvor vi fik bronze i kvinderækken ved Mia Carlsson. 

De internationale mesterskaber kommer som på en perlerække, og inden de næsten er kommet hjem, sender vi nu vores U 23 og juniorer til EM i Spanien fra den 11 til 14 oktober 2018. 
Der spilles i byen El Ejido, ca. 2 timers kørsel fra Malaga. Vores spillere har trænet flittigt både med fælles træning og spil, og vores juniorer har været på en weekend camp.
Claus Berthelsen er Coach for juniorerne, som består af Emil Thorlaksen, William Hjort, Mikkel Bertelsen og Mikkel Horn.
Klaus Elsted er coach for U 23 holdet, og her består holdet af Daniel Haugbølle, Rasmus Toft, Julius Büchert og Sunny Singh.

Vi tror selv, at vi kan komme hjem med et fornuftigt resultat fra Spanien, enten i junior eller U 23 rækken, og gerne i begge rækker. Spillerne er i hvert fald opsat på at løse denne opgave og dermed vise de danske farver.

Vi kender ikke forholdene dernede, men vi vil gøre alt for at streame, så I også kan følge med, og derved støtte vores unge spillere.  Vi vil løbende informere på DPF’s Facebook, ellers gå ind på CEP´s Facebook og følg resultaterne der.

Med venlig hilsen

Glenn Bernstein
Delegationschef.