Sommerlandsturnerings Nyt
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 5/3/2018 8:25:53 AM
Category: Turneringsudvalg, Forside - Udvalg
     

Regionalserie 5 fik et uheldigt afbud fra Kalundborg 2, da holdet blev ramt af akut sygdom.
Kalundborg 2 trækkes dermed ud af Regionalserie 5-  MEN, de vil meget gerne spille deres resterende kampe, selvom de ikke tæller officielt. I turneringsudvalget vil vi opfordre til, at de andre hold i Regionalserie 5 accepterer dette og møder op til kamp mod Kalundborg 2. Kalundborg 2 bevarer også deres hjemmebane afvikling den 18. august. Bemærk, at der ikke skal  indleveres resultat for kampene mod Kalundborg i denne pulje.

Kort før turneringsstart måtte Slagelse trække deres hold fra Regionalserie 6. Det betyder, at pulje 6 nu spilles af 7 hold og at hele 2. runde spilles i Gentofte.

I Petanqueportalen, var der 2 datoer for sidste runde i regionalserien, der har Pia Lloyd været behjælpelig med rettelse, og tak for det - Det skulle gerne stå rigtigt nu.
Torben Skalshøj havde lavet mirakler i forbindelse med holdkortet, og vi har lagt hans forbedringer på hjemmesiden. Tusind tak, Torben. Ved udfyldelse af holdkort med mere end 11 navne (9 i 7 mands), skal feltet reserve være udfyldt for de spillere, der står til rådighed inden kampen går i gang. Ligeledes skal man huske at udfylde 1. halvleg af holdkampen inden holdstart, og 2. halvleg skal være udfyldt inden 2. halvleg starter. På denne måde undgår vi mistanker om snyd.

Med venlig hilsen

Turneringsudvalget 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies