Formandens nyhedsbrev sommer 2017
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 8/14/2017 2:01:26 PM
Category: General
     
Formandens nyhedsbrev sommer 2017

Vi trives i DPF. Jeg synes, at det går rigtigt godt Vi har succes med næsten alt, vi beskæftiger os med for tiden.

På den sportslige front har vi netop gennemført et DM i Høng med rekorddeltagelse og stor tilfredshed med gennemførelsen. Vores herrelandshold i triple nåede kvartfinalen til VM, og de kvalificerede sig dermed til deltagelse i World Games for første gang i over 25 år.

DPFs Vinterturnering har de seneste år ikke virket attraktiv på mange klubber. Det har der sikkert været mange gode grunde til. I stedet for at fastholde en turnering som aldrig rigtigt har slået rod og fået opbakning, har vi valgt at indgå samarbejde med Hvidovre Petanque Klub, som de seneste år har afholdt en vinterturnering med stor tilslutning. Den har samtidig fået tilslutning af Starmasters og Hedebo. Det er mit håb, at turneringen over tid kan rulles ud i hele petanquedanmark med nogenlunde ensartede regler øst og vest for Storebælt.

På samarbejdsfronten er vi også godt på vej i forholdet til DGI Petanque. Det har faktisk aldrig gået bedre, og det er planen at vi fortsætter den udvikling. En fælles landsdækkende turnering om 4-5 år virker ikke urealistisk.
Det internationale samarbejde går også fremragende. Formand for Eliteudvalget Henrik Toft er valgt til den europæiske petanquebestyrelse (CEP). Danmark er nu et land i inderkredsen i international petanque, hvor vi flere gange har haft en betydende rolle. Det er bestemt også blevet mere sandsynligt, at petanque bliver en OL disciplin i 2024. Vi har også her bidraget med det vi kunne.

Vores samarbejde med DIF går også godt. Vi fører an i løsningen på opgaver for de mindre forbund, og lader bestemt vores stemme høres.
Streaming af specielt landsholdskampe på DPFs facebookside ser ud til at være det helt store hit i petanqueverdenen. Flere lande følger i vores fodspor med streaming, men vi får også mange "venner" fra andre lande, som deler vores transmissioner. Det er vi super glade for.

Økonomien går også rigtigt fint. Vi har fået opbygget en pæn egenkapital så vi med sindsro kan imødekomme overraskelser, f.eks. i form af et mesterskab på et dyrt rejsemål. Vores økonomiske aftale med DIF ser også ud til at falde på plads, med et meget flot resultat for de nærmeste fire år. Det er aldeles positivt og tilfredsstillende.

Hilsen fra en glad og stolt formand Lars Friis


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies