Junior spillere til stor turnering i Frankrig
Organisation: DPF - CMS
Published by: CB
Date: 3/13/2014 10:26:28 AM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     

  

Fredag d. 28. februar drog Rasmus Toft, Julius Büchert og Daniel Watson til Frankrig for at deltage i en stor ungdomsturnering i den franske by Annecy.
Der var tilmeldt 171 ungdomshold i 3 kategorier til denne triple turnering, hvoraf de 51 hold var juniorhold. Der var inviteret 7 nationale hold fra Sverige, Polen, Østrig, Slovakiet, Tjekkiet, Frankrig og Danmark.
Der skulle spille indendørs i en kæmpe hal og underlaget der skulle spilles på var yderst vanskeligt at spille på, i hvert fald set ud fra hvad vore spillere normalt bliver udsat for.
  
Lørdag morgen startede holdet med at møde et rigtigt godt fransk hold som senere nåede semifinalen. Det var for stor en mundfuld for holdet da de også måtte arbejde rigtigt meget med at finde de svære baner. Der var nemlig lavet en regel som gjorde at det ikke var tilladt at gå ind og varme op på banen inden man skulle spille. Nederlaget blev på 3-13. Anden kamp blev ligeledes tabt, og denne gang med 4-13 og det var nogle unge frustrerede spillere som forlod hallen lørdag. Heldigvis har spillerne det godt sammen og er rigtig gode til at bakke hinanden op både på og uden for banen.
Efter en del ventetid søndag kom drengene endelig i kamp ved middagstid og skulle møde Tjekkiet og denne gang var det på nogle helt glatte og lynhurtige trillebaner.
Som i de første kampe kommer drengene skidt fra start og kan ikke rigtigt få det til at fungere, selvom der bliver byttet rundt og prøvet forskelligt. Efter 4 runder stod det 0-10 til en nation som vi ellers plejer at have godt styr på. Drengene får reduceret til 4-11 da dommeren fløjter kampen af, ikke fordi der spilles på tid, men fordi vi skal til frokost. I frokostpausen talte vi om at tro på det, spille langt og så prøve at få lagt det pres som vi ved vi kan. Drengene gik på banen som forvandlede og styrede totalt kampen, vendte 4-11 til 13-11 en kanon holdpræstation. Sådanne præstationer er virkelig noget vi kan arbejde videre med fremover. 1/8 finalen blev endestation for holdet da de taber til et fransk hold med 5-13 efter en meget lige kamp hvor resultatet ikke siger meget om den tætte kamp.

Efter fællesspisning og hygge sammen med de nationale hold var det tilbage til hotellet og i seng, da vi tidligt mandag morgen skulle til lufthavnen og tilbage til Danmark.
Det har været en god og lærerig tur for spillere og coach.

Hilsen
Claus Berthelsen
Coach
   

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies