SLT 2021 info
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 3/30/2021 9:32:50 AM
Category: Turneringsudvalg, Forside - Udvalg
     
SLT 2021 info                                                                     30. marts 2021

Kære klubber i DPF/SLT.
 
Forsamlingsloftet kom den 22/3 op på 50 for udendørs idræt. Vi er, derfor glade for at kunne skyde SLT 2021 i gang.

Hermed offentliggøres Turneringsplanen for 2021, desværre en uge senere, end vi skrev i vores infobrev i januar. Vi beklager den gene det må have påført jer og jeres planlægning.

Vi vil i stedet glæde os over, at vi har en Turneringsplan for divisionerne og DK-serien, for sæsonen 2021. I løbet af de næste uger vil vi indføre kampe med kampnummer og andet i petanqueportalen.

VI skrev i infobrevet i januar, at vi måske ville samle divisioner og serier i 4. runde. Det tror vi nu så meget på, at vi planlægger med det, men vi har selvfølgelig en nødplan liggende klar, hvis det viser sig at være nødvendigt at handle anderledes.

Vær opmærksomme på følgende i sæson 2021 i SLT:

  1. Værtsklubben skal sørge for at der er håndsprit til rådighed på alle de steder hvor holdene samles, f.eks. ved toiletter.
  2. Hver enkelt spiller er ansvarlig for at overholde de gældende Covid-19 restriktioner. Kun ved fælles hjælp får vi alle en tryg oplevelse.
  3. Der er pt. Ikke krav om Covid-19 pas eller negativ test for ude idræt. Vi vil opfordre alle, til at de får foretaget test forud for fremmøde til SLT. Man kommer selvfølgelig ikke, hvis man er syg, har symptomer eller har en positiv Covid-19 test. 
  4. For at begrænse antallet af spillere, må hvert hold medtage op til 11 spillere i divisionerne og DK-serien på dagen.

NB:

Turneringsmappens afsnit 4.11 ændres for 2021 og kommer til at lyde:

4.11 Udeblivelse fra deltagelse i holdturneringer

Hvis et hold udebliver fra en holdkamp(annonceret), taber holdet alle sine kampe 0-13 i den pågældende holdkamp, men vil kunne spille med igen i den næste kamp. 

Hvis man trækker holdet efter turneringsstart, medfører det udelukkelse fra pågældende turnering. Eventuelle opnåede point fratages, og alle kampe nulstilles. Holdet indplaceres på sidstepladsen i divisionen/serien, og alle holdets point nulstilles.
Tilmeldingsgebyr refunderes ikke.

Hilsen Turneringsudvalget.
 


 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies