Træningssamlinger for EM og VM holdet
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 9/25/2013 9:04:47 AM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     
Træningssamlinger for EM og VM holdet


EM Holdet:

Den 7. Og 8. september havde EU og vores landstræner inviteret to gæstespillere fra Paris på besøg i Danmark. De skulle sammen med Pascal danne en triple, som skulle spille mod vores EM herre hold.

Det franske hold havde et niveau, som mindst ville kunne kvalificere dem til en kvartfinale til EM, så vi var spændte på, hvordan vores drenge ville klare sig mod dem.

Det viste sig at være det perfekte niveau for vores hold, da holdet de fleste gange spillet lige op med de franske spillere. Så det lover godt for vores EM deltagelse i Rom d. 10.-13. oktober.

Holdet fik afprøvet alle hold konstellationer, og vi kunne konstatere, at alle konstellationerne fungeret rigtigt godt. Alt i alt en rigtigt god weekend, hvor der også blev plads til socialt samvær med de franske spillere.


VM Holdet:

Den 21. Og 22. september havde vi den glæde, at kunne præsentere vores VM piger for et stærkt fransk kvindehold.

Holdet bestod af Celine Bandiera, Audrey Bandiera og Ludivine D Isidoro.

De to sidstnævnte udgør halvdelen af det franske VM kvindelandshold, idet de blev udtaget til at repræsentere Frankrig ved VM, kort efter vi havde lavet aftalen med dem om en trænings weekend hos os.

Vores piger havde stor glæde af træningen og viste VM takter i store dele af dagen.

Når alle spiller deres niveau på en gang, spiller vi lige op med de franske stjerner. Så jeg vil mene, at de er klar til VM opgaven d. 4.-6. oktober i Montauban.

 Også her havde vi plads til noget socialt samvær. Vi havde lovet de franske piger en site-seeing lørdag aften i København. På billedet ses vores landstræner Pascal, Klaus og de fransk piger på kanalrundfart.EU/Henrik 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies