|
  
BU informerer: Danmark vandt 48-15 over Sverige
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 8/11/2015 2:14:27 PM
Category: Breddeudvalget, Forside - Udvalg, Resultater
     

En kendt person udtalte engang. ”Vi gjorde det”

BU`s formand udtaler: ”Vi gjorde det igen”

Efter at vi i foråret vandt vandrepokalen for første gang da veteranerne mødtes i Sverige, var vi spændt på om vi kunne genvinde pokalen, da vi nok forventede at Sverige ville stille op i en stærkere opstilling end sidste gang.

Den 8. august skulle slaget stå på P96 baner, hvor det danske hold mødte op kampklar og med en overbevisning om, at vi skulle vinde igen.

De 3 danske hold var næsten identiske med dem, der spillede i foråret, dog med en lille ændring på en person. Vi fandt en indlægger fra det hold, som i kvalifikationen var blevet nr. 4.

Efter første holdkamp, hvor der spilles 3 triple og efterfølgende 6 doubler, kunne vi notere, at vi fik fuldt hus, nemlig 21 point mod Sveriges 0 point.
En dejlig start på dagen.

I 2. runde kom svenskerne dog i gang, men vi fik igen et fornuftigt resultat. og kunne notere, at vi vandt omgangen med 13 – 8 til Danmark.

Sejren var nu i hus inden sidste runde. Nu skulle vi så kæmpe om, hvor stor en sejr vi skulle have i hus-  bedre eller dårligere end i foråret.
Igen viste vi storspil og kunne skrive på resultatlisten, at vi vandt med 14 – 7.

Det samlet resultat blev 48 point til Danmark og 15 point til Sverige. Det samme som i foråret.

Tak til spillerne for den store indsats og kampvilje. Det var en fornøjelse, at være holdleder, hvor I alle viste, at vi er et samlet hold.

Tak til P96 for lån af baner, og tak for den service som gjorde, at alle var tilfredse. Tak til de frivillige som hele dagen havde sørget for, at vi fik en fin forplejning.

Da jeg har valgt at træde tilbage ved næste valg i november, håber jeg, at der findes en ny person, som kunne tænke sig at overtage dette spændende frivillige BU arbejde.

Mange sportslige hilsener
Glenn Bernsten
BU formand i DPF.

Vi tænker bredt.
 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies