Juniorsamlinger
Organisation: DPF - CMS
Published by: Pernille Toft
Date: 5/18/2015 3:20:41 PM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     


Juniortruppen er i år blevet væsentligt forynget og består af 15 spillere i
alderen fra 7-17 år. Det giver større udfordringer i forbindelse med planlægningen af træningssamlingerne, så det passer efter spillernes kunnen og formåen. Samtidig gælder det også om at få tromlet truppen sammen som en enhed som gør at man for alt i verden ikke vil misse en samling sammen med ens kammerater.
Det er her i forældre kommer ind i billedet, sørg for at få noteret datoerne på spillekalenderen ned så det bliver husket og få sendt jeres børn afsted til samlingerne. Heldigvis er der altid en stor forældregruppe med til alle samlingerne, så opbakningen kan der ikke klages over.

Foto 


Årets første juniorsamling foregik allerede d. 17. januar og foregik indendørs
I Vipperød. Dagen gik med træningsøvelser, spil og en afsluttende turnering hvor der blev dystet om præmier. Mikkel Horn havde fødselsdag og havde til dagen sørget for at bage lidt kager til os (tak Trine).

Foto

Næste samling foregik i Lillebrænde d. 8. marts, hvor Nordfalster Petanque Klub lagde baner til. Til denne samling kunne vi byde velkommen til en ny junior spiller, nemlig Robin Marcholdt Larsen som fremover er en del af truppen.
Dagen foregik med øvelser, spil med forhindringer og glad og hyggeligt
samvær.
Tak til Nordfalster for lækker frokost.

Foto
D. 3. maj gik turen forbi Jonstrup Petanque Klub hvor klubbens formand Jens Carlsson forkælede truppen med frugt, pastasalat, saftevand og lagkage i løbet af dagen. Denne dag havde klubben også månedsspil, så der var rigtigt mange spillere på alle baner i løbet af dagen.
Denne dag blev spillerne placeret på skærvebanerne og det var en udfordring for en del af specielt de yngre spillere. Stor intensitet, mange konkurrencer mod hinanden i både skud og læg gjorde at dagen bare fløj afsted. Og jeg tror faktisk at det lykkes at lære nogle af de unge spillere lidt selvom nogle jo allerede synes de er tæt på at være verdensmestre hihi

Foto

Stor tak til Petanque Nordvest, Nordfalster Petanque Klub samt Jonstrup Petanque Klub for at vi måtte låne deres baner og sørge for at vi har haft nogle fantastiske dage.

Sidste samling er i Hvidovre d. 22. august hos Hvidovre Petanque Klub hvor der også bliver udtaget 4 spillere der skal en tur til VM der i år afholdes i Thailand.

Næste gang vi mødes er til DM i Horsens d. 4. juli og nedenstående spillere fra junior truppen deltager:

Mikkel Dyhr Svensson
Valdemar Broholm
Julius Büchert
Sunny Singh
Patrick Christiansen
Mikkel Horn
Katrine Junge
Sebastian Langkilde
William Hjorth (kun lørdag)
Rasmus Toft
Celina Daniel
Malte Daniel

Foto

Flot flot fremmøde…….

Junioransvarlig
Claus Berthelsen

Se flere billeder fra samlingerne 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies