Junior samling i Høng hallen
Organisation: DPF - CMS
Published by: CB
Date: 3/24/2014 1:38:42 PM
Category: Eliteudvalget, Forside - Udvalg
     

Søndag d. 16. marts mødtes dette års junior trup til årets første samling i Høng. Truppen består i år af 9 spillere i alderen 8-17 år.
Dagens program lagde meget vægt på at truppen skulle lære hinanden at kende og blive gode til at arbejde sammen. Første opgave bestod i at få en bowlingkugle transporteret fra et punkt til et andet uden at berøre den med andet end reb.

Derefter stod resten af formiddagen på træningsøvelser med både indlæg og skud. Claus fra Høng havde arrangeret hjemmelavede burgere som de unge selv skulle lave hvilket var en stor succes og der blev spist med glubende appetit. Efter frokost gik alle en tur i den friske luft, hvorefter der blev spillet nogle kampe hvor der blev holdt kontrol med spillede kugler.

Derefter blev spillerne udsat for næste samarbejdsprøve som gik ud på at de blev delt i to hold, og tildelt en pose skumfiduser og en pakke spaghetti på hvert hold. De skulle så lave et tårn som skulle stå stabilt og det hold med det højeste tårn var vinder.

Resten af dagen blev brugt til at få spillet nogle kampe med forskellige sammensætninger hvor spillerne fik prøvet sig af.
Hele dagen foregik med sjov og godt humør, hvilket tegner godt for de kommende samlinger.
En stor tak til Claus Pedersen fra Høng som hele dagen var til stede og sørgede for at vi ikke manglede noget, og til Line (Williams mor) som sørgede for frugt og kage.

Claus Berthelsen
Eliteudvalget 

 


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies