|

VM Herrer 2014

AFLYST

Sidste nyt om VM på Tahiti :

Formanden for FIPJP, Claude Azema har d. 14/10 2014 udsendt et brev til de nationale forbund, hvor han fortæller at Tahitis regering sammen med det tahitianske forbund har besluttet at afholde VM for herrer i 2015.

 

Mesterskabet skulle have været afholdt d. 23-26. oktober i år, men blev udsat af den polynesiske regering med begrundelsen at risikoen for at indføre ebolasmitte i landet ville være for stor.

 

I sit brev skriver Claude Azema, at regeringen i Tahiti sammen med Tahitis Petanque Forbund nu har besluttet at gennemføre mesterskabet d. 30. september – 4. oktober 2015.

 

Det annoncerede tidspunkt for afholdelsen ligger bare 3 dage efter afslutningen af EM for herrer i Bulgarien, og Dansk Petanque Forbund afventer fortsat FIPJP’s officielle holdning til denne udmelding. 


Dansk Petanque Forbund har i dag udsendt nedenstående pressemeddelelse:


Ebola rammer VM i Petanque på Tahiti

VM i Petanque som skulle være afholdt på Tahiti i november måned 2014 er aflyst/udsat på grund af faren for Ebola. Det er den Polynesiske regering, der har besluttet at aflyse/udsætte VM i petanque. Der er 48 nationer tilmeldte og heraf 8 afrikanske lande, Benin, Elfenbenskysten, Djibouti, Guinea, Marokko, Maurice Island samt Senegal og det er disse lande som den Polynesiske regering mener, udgør en risiko for ebola smitte. Dansk Petanque Forbund har udtaget VM holdet og afventer det nærmere forløb. dpf@petanque.dk


Resultater og anden information kan findes her:
Official Website: http://www.petanque-tahiti2014.com

Facebook Side: https://www.facebook.com/tahiti.2014.petanque

 Den danske delegation:

Kasper Bak Laursen

Præcisionsskydning

Morten Saxild-Hansen

Morten Per Laursen

Jonas Kristensen                                                                                                                                  
 

Delegationschef

Lars Friis

Coach

Pascal Verbregue

 Delegeret

Henrik Toft


Dansk Petanque Forbund | Brøndby Stadion 20 , 2605 Brøndby | 26 28 24 45 | dpf@petanque.dk
CVR-nr.: 21 09 49 00 | Åbnings- og telefontid: Mandag - torsdag kl. 12-16 Cookies